Πολιτική Επιστροφών

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείς στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στην ενότητα Επιστροφές .

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σου αφορά σε ελάττωμα  του/των προϊόντος/ντων η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία σας παρέδωσε την παραγγελία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσένα. Σε περίπτωση επιστροφής με χρέωση της εταιρείας θα αφαιρεθεί το ποσό των 3,00 ευρώ από την αξία της πίστωσης σου.

Σε περίπτωση που ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Στο ηλεκτρονικό  Έντυπο Υπαναχώρησης σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Αντικατάσταση: Αν επιλέξεις αντικατάσταση προϊόντος Kατά την υποβολή προστίθεται στο καλάθι ένα κουπόνι αξίας ίσης με με το συνολικό ποσό των προϊόντων που έχετε επιλέξει για επιστροφή.

Επιστροφή χρηματικού ποσού: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επέλεξες να πληρώσεις την παραγγελία σου, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις το IBAN ενός λογαριασμού τραπέζης αναφέροντας την τράπεζα και το όνομα δικαιούχου.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Ι.ΤΣΑΛΙΚΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΕ
Μονεμβασίας 58, Νέα Φιλαδέλφεια
Αττικής, ΤΚ 14341